zondag 23 maart 2014

Groen met een vleugje Roze

Eindelijk is de Groene shawl af!!

Ik had de groene shawl bijna af en ik wist het niet, het was toch niet zo zoals ik het in gedachten had, ik heb hem toch maar helemaal uitgehaald en ben opnieuw begonnen, de steek die ik uiteindelijk gebruikt hebt is dezelfde als uit mijn blogje van 15-02-2014 "Ik heb de lente in mijn bol" De tweede foto zie je bovenin de oude steek
waar ik eerst mee ben begonnen

Dan ben ik ook nog steeds bezig met mijn roze bloemen shawl, dit is toch een wat langduriger projectje dan dat ik in eerste instantie had gedacht, deze ligt nu weer even in de kast, dit komt wel weer een keer.
Ik maak hem nog wel een keertje af, maar ja, wanneer?  


En dan toch weer met iets nieuws begonnen, de welbekende "African Flower"
Wat ik er uiteindelijk van ga maken is nog onbekend ik heb er wel ideeen over maar heb nog geen definitief besluit genomen.

Liefs Chantal
X

10 opmerkingen:

 1. Ik vind je groene sjaal heel mooi en fris geworden.
  De roze sjaal lijkt mij ook enorm veel werk. Ik zie dat er heel veel losse gemaakt moeten worden en dat vind ik niet zo'n fijne steek, al is een halve vaste nog minder mijn favoriet ;-)
  Je african flowers zien er schitterend uit, ik ben benieuwd wat je er mee gaat doen (al zouden e als onderzetters het ook heel goed doen ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je sjaal mooi zeg! En verder ook hele leuke projecten. Heerlijk om met meerdere projecten bezig te zijn... gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een gave dingen allemaal! Die sjaals zijn top, en heerlijk om te haken he die african flowers! ben benieuwd... Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke sjaal!!! Ik vind de kleuren erg fris. Leuk voor de lente en de zomer vooral!
  Een tijdje geleden heb je een berichtje achtergelaten op mijn blog. Na een tijdje weggeweest te zijn ben ik er weer en ben ik gelijk op jouw blog aan het snuffelen gegaan. Het ziet er allemaal erg kleurig en mooi uit. Leuk!!! Ik blijf je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk vrolijke sjaal! Ik kan niet haken zelf (komt nog wel ooit :)...) maar in de roze sjaal lijkt me inderdaad een hoop werk zitten! Ben benieuwd naar het eindresultaat én naar het resultaat van al die African flowers! Liefs, Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. your green shawl came out beautiful!!!!!
  The pink one is promising and I love african flowers!!!!!
  Have fun crocheting and happy week, xxxxx Ale

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De groene sjaal vind ik vrolijk geworden!!
  Dat je 'm weer helemaal over hebt gedaan! Pffft... maar hij is nu wel echt mooi hoor!!
  En die roze... ach joh, op een keer denk je: hup, dat ding moet nu maar eens af. Weg uit die rommelkast.... en dan zul je zien: het is niet eens zo heel veel werk meer!!
  Succes

  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk fris, dat groen met het roze! Het lijken wel zeesterren in plaats van bloemen, dat wordt ook een hele mooie sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap hoor. Ik ben heel simpel een rondje aan het haken, maar heb problemen met vermeerderen. Ik ben netjes iedere toer aan t tellen maar gaat golfen....:-( We beginnen maar weer opnieuww... Zo'n mooie sjaal is dus nog "ff oefenen".......;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Sorry, voor de Woordvertificatie ;-(( ik heb op dit moment erg veel last van Spam.

Ik lees je reactie altijd met veel plezier.
Groetjes Chantal